Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκη: 290 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για το καλοκαίρι του 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης με την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου του προγράμματος την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Στόχος του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 290 παιδιά από 4 ως 12 ετών είναι η στήριξη των οικογενειών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και επιπλέον η προώθηση των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών αξιών μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, που προάγουν τη σωματική, ψυχολογική, κοινωνική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας διοργάνωσε για μία
ακόμη χρονιά Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με άθληση, πολιτιστική μόρφωση, παιχνίδια προσανατολισμού, πρωτότυπες δραστηριότητες και εκπλήξεις τις ημέρες μεταξύ μαθημάτων και διακοπών. Τα δύο τελευταία χρόνια με τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση, κατέστη ακόμη πιο επιτακτικό για μας να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους γονείς με τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για το camp και συνέβαλαν στην επιτυχία του.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ