Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η δήλωση του Τ. Μαυρίδη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

0

Στο 1ο Λύκειο Πεύκης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, όπου παραβρέθηκε στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς: «Παραλάβαμε από το Υπουργείο Παιδείας και την ΚΕΔΕ με συνεργεία του Δήμου μας και παραδώσαμε μαζί με τους προέδρους των σχολικών μας επιτροπών μάσκες και παγούρια για τους μαθητές των σχολείων μας.

Είναι αναγκαίο για όλους μας και ειδικά για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης να ακολουθήσουμε πίστα τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων,
την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, να φοράμε τη μάσκα προστασίας, να πλένουμε σχολαστικά με επιμέλεια τα χέρια μας και να αποφεύγουμε το συνωστισμό.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο που είναι πρωτόγνωρη. Καλή σχολική χρόνια με υγεία και κάθε καλό σε όλους μικρούς και μεγάλους, σε όλη τη σχολική κοινότητα του Δήμου μας!»

Σημειώνεται ότι ο  Δήμαρχος βρέθηκε επίσης το πρωί της ίδιας ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης στη θεία λειτουργία για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.