Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους μαθητές των Λυκείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε και εφέτος ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Η διοργάνωση της καθιερωμένη γιορτής από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης ματαιώθηκε λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία των Τεμπών,  αλλά οι απόφοιτοι προσκλήθηκαν και λαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους αναμνηστικούς τους επαίνους και δώρα προσερχόμενοι στο Δημαρχείο.

Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία επιτυχόντες από κάθε Λύκειο της πόλης, εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα κλήθηκαν να παραλάβουν από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικό Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσο Μαυρίδη, χρηματικό ποσό 300 ευρώ ως ένδειξη αναγνώρισης, καθώς και το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου.

Οι εννέα διακριθέντες είναι από το 1ο ΓΕΛ Πεύκης ο Παύλος Καραγιώργος, ο Γιώργος Μπουφούνος, ο Αναστάσιος Κονίδας από το 2ο ΓΕΛ Πεύκης ο Αθανάσιος Κότσαλης,  η Ελένη Ράπανου Κόκκιζα, ο Γεώργιος Χρόνης και από το ΓΕΛ Λυκόβρυσης ο Δημήτριος Καλαμαράς, ο Νικόλαος Αρβανίτης και ο Νικόλαος Σπυρόπουλος.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης, που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς και φέτος, οι επιτυχόντες μας δεν άκουσαν το χειροκρότημα που αξίζουν εκ μέρους των συμπολιτών, καθώς η καθιερωμένη γιορτή ματαιώθηκε, είμαι βέβαιος όμως ότι θα έχουν στη σταδιοδρομία τους πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Είχα τη χαρά σήμερα να υποδεχθώ τους διακριθέντες αποφοίτους και να τους παραδώσω, πέραν του αναμνηστικού επαίνου και ενός συμβολικού δώρου, ένα χρηματικό ποσό ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτούς να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι μας αποτελούν  το μέλλον αυτού του τόπου».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ