Βανδαλισμοί στο γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα στην Κάτω Πεύκη

0

Ένα δυσάρεστο θέαμα γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου, αναφερόμενος στον βανδαλισμό του γηπέδου μπάσκετ του Αστέρα στην κάτω Πεύκη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι το προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα στην Κάτω Πεύκη, τις πρώτες πρωινές ώρες δέχθηκε βανδαλισμό.

Κάποιοι που προφανώς «ενοχλήθηκαν» από τα παιδιά που με περισσή χαρά αθλούνταν τις τελευταίες μέρες στο χώρο αυτό, αποφάσισαν να ρίξουν κάτω από τις μπασκέτες χώματα και τσουβάλια με πυκνό ασβέστη, προκαλώντας έτσι μόνιμη καταστροφή στο ταρτάν του γηπέδου. Δεν αρκέστηκαν σε αυτό αλλά έσκισαν τελείως και τα δίχτυα από τα δύο καλάθια και από ότι φαίνεται με γυμνό μάτι, προσπάθησαν να αποκολλήσουν τμήμα μετάλλου της μίας μπασκέτας.

 

Ειδοποιήθηκαν ήδη οι αρμόδιες αρχές καθώς και η Αστυνομία και θα προχωρήσουν σε όλες τις κατά νόμο ενέργειές τους.

Σε αυτή τη συγκυρία που θα έπρεπε να μας φέρει πιο κοντά ως κατοίκους και δημότες, δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν το λάθος δρόμο κατά του κοινού καλού. Ας ελπίσουμε πως θα καταλάβουν το λάθος τους και τέτοιες εικόνες ντροπής δε θα επαναληφθούν.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.