“Ανάσα ζωής” η τελευταία αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
bty

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/09/2020, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκη» η αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Με μέριμνα του Δήμου και του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Αίμα έδωσαν 90 εθελοντές, ενώ προσήλθαν περισσότεροι που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, καθώς είχαν χαμηλή αιμοσφαιρίνη στο αίμα.

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία που λόγω της πανδημίας, ένας πολύ μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να επιτελέσει το ‘ιερό’ του καθήκον. Με αυτή την προσφορά τους οι εθελοντές αιμοδότες συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο Αγία Σοφία για τη συμβολή του. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.