Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προχωρά το έργο διαμόρφωσης πεζοδρομίων στα Λεγρενά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνέχεια του αιτήματος που είχε υποβληθεί από το Δήμο Λαυρεωτικής, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε την δέσμευση ποσού ύψους 333.228,11 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση οδικού τμήματος και διαμόρφωση πεζοδρομίων οικισμού Λεγρενών».

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου κρίνεται απολύτως αναγκαία για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής των Λεγρενών.

Στο έργο προβλέπεται η συντήρηση οδικού τμήματος και η κατασκευή πεζοδρομίων επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης – Σουνίου κατά μήκος του οικισμού των Λεγρενών, από το ύψος που βρίσκεται η ταβέρνα «Μαρίδα» μέχρι το γήπεδο και περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κο Καραμανλή για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και για την εν γένει βοήθειά του στα ζητήματα που άπτονται του Δήμου μας. Το έργο αυτό περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης, όπως η πλακόστρωση, η εγκατάσταση φωτισμού, η δενδροφύτευση, η άρδευση και η προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία. Υλοποιούμε έργα έχοντας ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών μας και την ασφάλεια των πολιτών.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ