Ελάτε στην παρέα μας

Λαυρεωτικής

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑ.Λ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι γονείς – κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ ή ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018 – 2019, πρέπει να υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΓΕΛ ή ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι αιτήσεις που ξεκίνησαν από τις 14 Μαΐου 2018 θα είναι ανοικτές έως τις 31 Μαΐου 2018 μέχρι τις 14:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis.

Για αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης των αιτήσεων δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτίμησης στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑ.Λ., όσοι γονείς χρειαστούν βοήθεια για την συμπλήρωση της δήλωσης, μπορούν να επισκεφθούν το σχολείο από τις 18/5/2018 έως 31/5/2018 και ώρες: 9:00 – 13:30, έχοντας όμως μαζί τους απαραίτητα τον κωδικό taxis και τον αριθμό μητρώου του μαθητή, που αναγράφεται στο απολυτήριο ή στον έλεγχο προόδου – βαθμολογίας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ