Ελάτε στην παρέα μας

Κρωπίας

Στον Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση με τον ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο Επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο της πόλης, είχε μακρά συνομιλία με τον Δήμαρχο και με μέλη της Δημοτικής Αρχής, για τις ευρωπαϊκές προοπτικές της χώρας και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας, αλλά και για μια σειρά σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία, όπως το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα σε συνάρτηση με την εθνική προοπτική αλλά και την οικονομία.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε ολόψυχα στον Μανώλη Κεφαλογιάννη να έχει επιτυχία στη νέα εκλογική μάχη που καλείται να δώσει μέσω του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και του ζήτησε να λειτουργήσει πρώτα και πάνω απ’ όλα με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των πολιτών της.

Ο ευρωβουλευτής ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Δήμαρχο Κρωπίας για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία και δεσμεύθηκε, εάν εκλεγεί, να συνεχίσει να προασπίζεται με τον ίδιο ζήλο τα συμφέροντα της χώρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ