1.700 γεύματα μοιράστηκαν στο Δήμο Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Περιφέρεια

0

Ο Δήμος Κορυδαλλού ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού και οι δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις της, διένειμε το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα 1.700 μερίδες φαγητού που πρόσφερε η Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά:

«Μία αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και εθελοντισμού φρόντισε τις Άγιες μέρες του Πάσχα να μην μείνει κανείς στη πόλη του Κορυδαλλού μόνος του. 1.700 γεύματα που μας δόθηκαν, κατόπιν αιτήματός μας από την Περιφέρεια Αττικής, μοιράστηκαν μετά από κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και του δικτύου εθελοντών μας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της πόλης όπως αυτές είναι καταγεγραμμένες στις κοινωνικές υπηρεσίες, την εκκλησία αλλά και τις φιλανθρωπικές δομές όπως την «Ανάσα ζωής» και την «LaFamiglia»

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Αυτοδιοίκηση απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει συνθετικά αλλά κυρίως να ενεργήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη για την άψογη συνεργασία, όπως και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα.Σταυρούλα Αντωνάκου για τον συντονισμό της δράσης. Κυρίως όμως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθεια ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε τον Κορυδαλλό -Πόλη Προσφοράς και Αλληλεγγύης. Φυσικά όμως, οι ανάγκες της πόλης δεν σταματούν.

Θυμίζω σε όλους ότι με ένα τηλέφωνο στο 2104990500 μπορούν οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού να προμηθεύονται τρόφιμα και φάρμακα, ενώ στο oloimazi.korydallos.gr μπορούν οι πολίτες που ενδιαφέρονται, να γίνουν εθελοντές και να συμμετάσχουν στις δράσεις του Δήμου Κορυδαλλού».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.