Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Προσφορά τριών υποτροφιών στον Δήμο Κορυδαλλού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κορυδαλλού βοηθά σε πρακτικά θέματα επιβίωσης, τις οικογένειες που δυσκολεύονται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και παράλληλα στηρίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε αυτή του την προσπάθεια, έχει βρει σημαντικό συνοδοιπόρο τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΟΜΗΡΟ».

Αναλυτικά:

“Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, σήμερα δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης σε ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, την ανεργία και τις κοινωνικές επιπτώσεις εξαιτίας της νέας πανδημίας.

Συγκεκριμένα προσέφερε τρείς πλήρεις υποτροφίες σπουδών, εντελώς δωρεάν, σε παιδιά οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές  Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού. Οι ειδικότητες που προσφέρθηκαν  εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα: Τουρισμό, Ομορφιά, Υγεία, Ναυτιλιακά, Πληροφορική, ενώ παράλληλα δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να επιλέξουν τα ίδια το τομέα, στον οποίο θα εκπαιδευτούν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Όμηρο» για την ευαισθησία που επέδειξε προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης σε νέους που λόγω οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων δεν μπορούν να έχουν με άλλο τρόπο πρόσβαση στην εξειδίκευση και την επαγγελματική κατάρτιση”. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ