Ελάτε στην παρέα μας

Κορυδαλλού

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς για την έναρξη λειτουργίας των ΕΡΤΕΚΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δήλωση του Δημάρχου Κορυδαλλού, Νίκου Χουρσαλά, για την έναρξη λειτουργίας των ΕΡΤΕΚΟ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου:

“Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία είχα σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΑΠ Γιάννη Πάχο και το καλλιτεχνικό προσωπικό των εργαστηρίων τέχνης (ΕΡΤΕΚΟ) του Δήμου μας, με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας τους για τη νέα χρονιά.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος λειτουργίας των ΕΡΤΕΚΟ στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του Covid ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των μαθητευόμενων. Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε προληπτικό τεστ, ο χώρος των εργαστηρίων απολυμάνθηκε σχολαστικά και φυσικά τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το προσωπικό των εργαστηρίων γιατί παράγουν τέχνη και πολιτισμό υψηλού επιπέδου και με πολλή προσπάθεια έχουν καταφέρει τα εργαστήρια τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού να ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Κυρίως όμως ευχαριστώ τους συμπολίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια του Δήμου Κορυδαλλού με τις εγγραφές για τη νέα χρονιά να ξεπερνούν τις 300 και ελπίζω, φέτος, να καταφέρουμε να εκθέσουμε όλα τα έργα σε μία μεγάλη γιορτή πολιτισμού της πόλης μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ