Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

«Σεμινάριο γνωριμίας» για την ίδρυση εργαστηρίου κοσμήματος από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέο εργαστήριο χειροποίητου κοσμήματος ενηλίκων. Στα μαθήματα του εργαστηρίου θα διδαχθούν τεχνικές σχεδιασμού και κατασκευής κοσμήματος με βασικό υλικό το μέταλλο σε συνδυασμό και με άλλα εναλλακτικά υλικά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν το κόσμημα και την τέχνη, ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να ξεδιπλώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο.

Στόχος είναι η απόκτηση θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης πάνω στο σύγχρονο, χειροποίητο κόσμημα και η επαγγελματική αξιοποίηση των γνώσεων αυτών για όσους το επιθυμούν.

Για τον σκοπό αυτό καλούνται όσοι ενδιαφέρονται σε ανοιχτό διαδραστικό σεμινάριο γνωριμίας για το σύγχρονο χειροποίητο κόσμημα, τις τεχνικές που θα διδαχθούν και να έχουμε μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο.

Το σεμινάριο θα γίνει στο Δημαρχείο αίθουσα ΑΙΘΡΙΟ την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00

Εισηγήτρια: Τσιμπισκάκη Μαρία

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-7517922  και στην κ. Τσιμπισκάκη. Τηλ. 6974032950

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη και δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις για το αντικείμενο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ