Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σειρά ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση και συντήρηση του οδοφωτισμού της πόλης υλοποιεί αυτό το διάστημα το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Καισαριανής.
Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκε το υπόγειο καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα τους φωτοστάτες στο πάρκο της οδού Ανατολικής Θράκης, από Ομηρείου έως την οδό Ραιδεστού, το οποίο είχε κλαπεί, με αποτέλεσμα τον ανεπαρκή φωτισμό της περιοχής. Ταυτόχρονα, ενισχύθηκε ο φωτισμός και με νέους φωτοστάτες.
Οι παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό συνεχίζονται στην οδό Αδελφών Τσάφου μέχρι την Μοσχονησίων.
Στις παρεμβάσεις του συνεργείου ασφαλίζεται πλέον το υπόγειο καλώδιο ώστε να αποτραπούν στο μέλλον εσκεμμένες ενέργειες φθοράς ή κλοπή τω καλωδίων.
Οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν και στην υπόλοιπη πόλη μέχρι την υλοποίηση του σημαντικού έργου της Ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού οδοφωτισμού του Δήμου Καισαριανής, το οποίο ήδη βρίσκεται στο στάδιο της διακήρυξης του διαγωνισμού.
Η εικόνα του φωτισμού της πόλης με την ολοκλήρωση του έργου θα αλλάξει ριζικά, καθώς θα αντικατασταθεί ο δημοτικός φωτισμός σε ολόκληρη την Καισαριανή με φωτιστικά σώματα LED σύγχρονων προδιαγραφών και φιλικά προς το περιβάλλον.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ