Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

«Ζην Επικινδύνως – 40 χρόνια φωτορεπορτάζ»: Μια εκδήλωση που άφησε το συγκινητικό της αποτύπωμα στην Καισαριανή [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένος Καισαριανιώτης φωτορεπόρτερ Αριστοτέλης Σαρρηκώστας παρουσίασε το βιβλίο του «Ζην Επικινδύνως – 40 χρόνια φωτορεπορτάζ».

Η εκδήλωση που πραγματοποίησαν ο Δήμος Καισαριανής και οι εκδόσεις «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ» έγινε την περασμένη Πέμπτη (12/12), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής.

Ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας παρουσίασε το βιβλίο του «Ζην Επικινδύνως – 40 χρόνια φωτορεπορτάζ» και αφηγήθηκε με τον μοναδικό – συναρπαστικό τρόπο, που τον δίδαξαν οι Μικρασιάτες παππούδες και οι γιαγιαδες του, κάποια ιστορικά γεγονότα μέσα από τη ζωή και τις φωτογραφίες του, σκορπώντας συγκίνηση αλλά και προβληματισμό για τα… “μελλούμενα”.

Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν  ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ο επίσης Καισαριανιώτης  βουλευτής, πρώην Υπουργός, καθηγητής Επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο δημοσιογράφος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ