Υγειονομικό υλικό για τους εργαζόμενους στον Δήμο Ιλίου προσέφερε η Περιφέρεια

0

Υγειονομικό υλικό, που θα διατεθεί σε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών και των δομών του, παρέλαβε ο Δήμος Ιλίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν είδη αυτοπροστασίας, όπως γάντια, μάσκες και αντισηπτικό υγρό, τα οποία προστίθενται στις προμήθειες που έχει ήδη κάνει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα, ενώ χαρακτήρισε σημαντική και ουσιαστική τη συνδρομή τους στις παρούσες συνθήκες.

«Οι Δήμοι και η Περιφέρεια καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθούν στις έκτακτες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Είναι μια μάχη για την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας, την οποία δίνουμε ενωμένα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, που στηρίζουν με δράσεις και πρωτοβουλίες την προσπάθειά μας για την προάσπιση της υγείας εργαζομένων και ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μιας μάχης στην οποία έχει ο καθένας μας τη δική του θέση» σημείωσε.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.