Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το Δήμο Ιλίου επισκέφθηκε ο Επιτετραμμένος της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας του Κράτους της Παλαιστίνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανανέωση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ιλίου και του κράτους της Παλαιστίνης σηματοδότησε η επίσκεψη του νέου Επιτετραμμένου της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης Yussef Dorkhom και η συνάντησή του με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο.

Ο κ. Ζενέτος καλωσόρισε τον κ. Dorkhom στο Ίλιον, μίλησε για τη μακρόχρονη σχέση με την πόλη της Ιεριχούς που απορρέει από την αδελφοποίηση των δύο Δήμων το 1999 και επανέλαβε τη σταθερή υποστήριξή στον αγώνα του παλαιστινιακού Λαού, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία του Δήμου Ιλίου για τους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους.

 

 

Από την πλευρά του, ο νέος επικεφαλής της Πρεσβείας της Παλαιστίνης αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, αλλά και στη διαχρονική αρμονική συνύπαρξη των Παλαιστίνιων Μουσουλμάνων και Ορθόδοξων Χριστιανών, πρότεινε την ανανέωση του Συμφώνου Αδελφοποίησης με τον νέο Δήμαρχο Ιεριχούς και ευχαρίστησε τον Δήμο Ιλίου για τη διαχρονική στήριξή του στο κράτος της Παλαιστίνης. Νωρίτερα, ο κ. Dorkhom επισκέφθηκε την οδό Ιεριχούς, όπως τη μετονόμασε ο Δήμος Ιλίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2016 και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα προτείνει αντίστοιχη ονοματοδοσία για την πόλη του Ιλίου σε δρόμο της Ιεριχούς.

 

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νίκη Βομπιράκη, Άρης Τσιμόγιαννης, Γιώργος Φερεντίνος, Γιώργος Φραγκάκης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Γαλούνης και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Βασιλική Αθανασιάδη-Ψύλλου και Γιώργος Κουμαραδιός.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ