Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου συγκέντρωσε σχολικά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποίησε μεταξύ άλλων και ο Δήμος Ιλίου, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και κεντρικό μήνυμα «Το παιδί πάνω απ’ όλους».

Δεκάδες πολίτες του Ιλίου, σύλλογοι και εθελοντές έσπευσαν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσουν όλα τα παιδιά της πόλης να ξεκινήσουν, απρόσκοπτα και χωρίς ελλείψεις, τη νέα σχολική χρονιά.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, σε οικογένειες που ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικές ευάλωτες ομάδες.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος: «Παρά τις προβλέψεις για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ήταν συγκινητική. Η σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε αναμένεται δύσκολη και η στήριξη οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου που στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία με σημείο αναφοράς τις ευπαθείς ομάδες, όπως επίσης και τους πολίτες του Ιλίου που δίνουν από το υστέρημα και όχι το περίσσευμα τους, για συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη. Είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε παρόμοια δράση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ