Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στη 10η ημερίδα Boccia «Νίκος Καπλάνης» στον Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιλίου η 10η ημερίδα Boccia «Νίκος Καπλάνης», στη μνήμη του Παραολυμπιονίκη αθλητή από τον Ίλιον που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Η ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν 12 αθλητές της κατηγορίας BC2 από 7 σωματεία, διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΤΥΡΤΑΙΟΣ» και την υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ιλίου, ενώ τους αθλητές χειροκρότησαν θερμά μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σημείωσε: «Οι αθλητές ΑμεΑ και οι Παραολυμπιονίκες μας αποτελούν πρότυπο θάρρους, γενναιότητας, αισιοδοξίας και επιμονής, παράδειγμα προς μίμηση για όλους και κυρίως για τη νεολαία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΤΥΡΤΑΙΟΣ» για την ακούραστη προσπάθειά του στην ανάδειξη του αθλητισμού ΑμεΑ, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη, τους υπηρεσιακούς συνεργάτες μου και όλους όσοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη πολιτικών που εξασφαλίζουν ισότιμη πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής».

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Άρης Τσιμόγιαννης, Νίκη Βομπιράκη, Γιώργος Φραγκάκης, οι πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Γαλούνης και Φώτης Μαρκόπουλος αντίστοιχα, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ