Η «Φλόγα της Αγάπης» άναψε και πάλι στον Δήμο Ιλίου

0

Με το σύνθημα «Γίνε εσύ το μήνυμα! Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης!» ο Δήμος Ιλίου συμμετείχε το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2019, στη 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Με αφετηρία το Δημαρχείο Ιλίου και επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και δεκάδες πολίτες διένυσαν την πράσινη διαδρομή του κέντρου της πόλης, μεταδίδοντας για μια ακόμα χρονιά μήνυμα προσφοράς, αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. Νωρίτερα, η Ειδική Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Ε.Α. Αθηνά Εξάρχου παρέδωσε στον κ. Ζενέτο τη «Φλόγα της Αγάπης», από την οποία άναψε, μέσα σε κλίμα γιορτής, ο βωμός της Αγάπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου πραγματοποιήθηκε το 1987 και, έως σήμερα, υλοποιείται πλήθος δράσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών, με στόχο τη διάδοση της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας.

O Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, δήλωσε: «Ο Δήμος Ιλίου στηρίζει την προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών να προσελκύσει, ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές αιμοδότες. Κάθε μέρα, εκατοντάδες παιδιά, γονείς και ηλικιωμένοι χρειάζονται αίμα. Χρειάζονται όλους εμάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν διαχρονικά στην προσπάθεια αυτή και, κυρίως, τους εθελοντές αιμοδότες, διότι χάρη στην προσφορά τους η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας παραμένει ισχυρή και στηρίζει χιλιάδες συνανθρώπους μας».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.