Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Η παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» αποχαιρετά τον Χρίστο Μπαρμπαγιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Βαθιά θλίψη στην κοινωνία του Ιλίου και την οικογένεια της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» σκόρπισε η είδηση της απώλειας του Χρίστου Μπαρμπαγιάννη.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται: “Ο Χρίστος Μπαρμπαγιάννης, από νεαρή ηλικία, συμμετείχε ενεργά στα κοινά και είχε σημαντική δράση σε συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Με την ίδια αγωνιστική διάθεση, παρρησία και σεβασμό υπηρέτησε επί σειρά πολλών ετών την Αυτοδιοίκηση, έχοντας εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1993-1998) και Αντιδήμαρχος σε νευραλγικούς τομείς της πόλης, με απόλυτη επιτυχία και τεράστια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Στην παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία» υπήρξε πάντα ένα εξαίρετο μέλος, που ξεχώριζε για την εντιμότητα, το υψηλό ήθος, τον πολιτικό λόγο και την αξιοπρέπειά του. Έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 62 του χρόνια, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπήσαμε και πορευτήκαμε μαζί του, σε εύκολους και δύσκολους αγώνες.

Ο επικεφαλής, Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τα μέλη της παράταξης, τον αποχαιρετούμε με οδύνη και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.”

Η εξόδιος ακολουθία του Χρίστου Μπαρμπαγιάννη θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία Παλατιανή).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ