Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και επίσημα, από χθες Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμος Ιλίου. Σε μια εντυπωσιακή βραδιά, παρουσία του Πρέσβη του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

“Απόψε, δίνουμε φως στην πόλη μας, δίνουμε φως στις καρδιές μας. Ανάβουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για να υποδεχθούμε την καλύτερη στιγμή του χρόνου” τόνισε ο κ. Ζενέτος και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους, με Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.


Ακολούθησε συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη της νεολαίας Άκη Δείξιμο, ενώ χριστουγεννιάτικους σκοπούς απέδωσαν το Δημοτικό Ωδείο και η Φιλαρμονική του Δήμου.
Συγκινητική ήταν η στιγμή που τα παιδιά της χορωδίας του Ορφανοτροφείου “Αγία Τριάδα” ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Το εορταστικό σκηνικό συμπλήρωνε ιδανικά ο εντυπωσιακός διάκοσμος, ενώ τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα τη βόλτα με το τρενάκι που βρίσκεται στην πλατεία Γεννηματά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ