Χειροπέδες σε 2 ληστές για κλοπές καταλυτών Ι.Χ σε Ηράκλειο, Χαλάνδρι, Πεύκη, Μεταμόρφωση και Ν. Φιλαδέλφεια

0

9 κλοπές καταλυτών από παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε Χαλάνδρι, Πεύκη, Ηράκλειο Αττικής, Μεταμόρφωση και Ν. Φιλαδέλφεια εξιχνίασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, προχωρώντας στη σύλληψη δύο ατόμων.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου συνελήφθη στην Πεύκη 56χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, να έχει ανυψώσει με γρύλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προσπαθεί με τη χρήση τροχού να αποκόψει τον καταλύτη από το σύστημα εξάτμισης.
Από την έρευνα του Τ.Α. Πεύκης-Λυκόβρυσης, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος είχε διαπράξει κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο (7) κλοπές καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις περιοχές της Πεύκης, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Ν. Φιλαδέλφειας.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη πρωινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου στην περιοχή του Χαλανδρίου 27χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατά συρροή.
Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν εντός του οχήματος (2) κομμένοι καταλύτες και (4) πριόνια.
Πλησίον του σημείου ελέγχου, εντοπίσθηκε ανυψωμένο με γρύλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο καταλύτης είχε υποστεί φθορά κατά την προσπάθεια αφαίρεσής του.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.