Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Τραπεζικό και ασφαλιστικό στην επόμενη διάλεξη του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέματα που εξηγούν τα ασφαλιστικά και τραπεζικά συστήματα στην Ελλάδα περιλαμβάνει η ατζέντα της τελευταίας διάλεξης για την πρώτη, πιλοτική περίοδο του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος που ξεκίνησε να υλοποιεί από τις αρχές του χρόνου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση, κατάρτιση και ενημέρωση των πολιτών.

Με δύο ομιλητές, τον Πολυχρόνη Ξυπολιά, ασφαλιστικό και επενδυτικό σύμβουλο στην ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ, που θα αναλύσει την «Ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024» και τον Ανδρέα Καραδάκη, τραπεζικό στέλεχος και υποδιευθυντή Εθνικής Τράπεζας, που θα μιλήσει για την «Χρηματοδότηση στη σημερινή τραπεζική πραγματικότητα», η διάλεξη θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18.30 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Για τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Κύκλου δεν απαιτείται πρότερη δήλωση παρουσίας. Στο πιλοτικό στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα της συνάντησης και να δηλώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους. Φυσικά, η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν κάποιος ή κάποια δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια συνάντηση για την οποία ενδιαφερόταν, μπορεί να βρει μαγνητοσκοπημένες όλες τις μέχρι τώρα διαλέξεις στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενότητα Προγράμματα, ακολούθως Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Φιλοδοξία είναι ο Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης να επανέρθει από φθινόπωρο με περισσότερες και πιο στοχευμένες, πλέον, ενότητες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ