Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι “ζωντανεύει” στα σπίτια των πολιτών – Διαγωνισμός αποκριάτικης στολής

0

Μπορεί φέτος η πανδημία να στέρησε σε όλους τις Απόκριες, ωστόσο το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι “ζωντανεύει” στα σπίτια των πολιτών με μια ξεχωριστή δράση.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης κάνουν το Καρναβάλι… αλλιώς και διοργανώνουν διαγωνισμό αποκριάτικης στολής, μοιράζοντας δώρα στους νικητές.

Φτιάξτε ή παραγγείλτε την στολή σας, βγάλτε μια φωτογραφία ντυμένοι στο σπίτι, προσωπική ή με την οικογένεια, και ανεβάστε την στην ιστοσελίδα του Επικοινωνία.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από την Τσικνοπέμπτη 4 έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου (τελευταίες συμμετοχές μέχρι 12.00 το μεσημέρι). Οι κατηγορίες που κερδίζουν από ένα tablet είναι τέσσερις: παιδική, εφηβική, οικογενειακή και μια για τα “μεγάλα παιδιά” της Τρίτης Ηλικίας.

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο site του Σταθμού www.94fm.gr, κλικάρουν στο ειδικό banner και ακολουθούν τις οδηγίες για να στείλουν τις φωτογραφίες τους. Ακολούθως, οι φωτογραφίες θα ανέβουν στην σελίδα Facebook του Επικοινωνία με τη λήξη του
διαγωνισμού για να ψηφιστούν από το κοινό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ειδική… καρναβαλική εκπομπή που θα κάνει ο
Επικοινωνία το Σάββατο 13 Μαρτίου 12.00 με 13.00 με παρουσιαστή τον Βασίλη Νομικό,
συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους και, βέβαια, πολύ αποκριάτικη μουσική. Όσοι θέλουν μπορούν να στείλουν με mail στη διεύθυνση [email protected] βίντεο με αποκριάτικες ευχές για να παίξουν στην συγκεκριμένη εκπομπή.

«Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να ξεπεράσουμε την πανδημία και να μπορέσουμε ν βρεθούμε ξανά έξω στην πόλη, του χρόνου δε να επιστρέψουμε στο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι που τόσο πολύ έχουν αγαπήσει οι συμπολίτες μας, δίνοντας κατά χιλιάδες ένα ξέφρενο παρών τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι τότε δεν πρέπει να εκλείψει η ελπίδα και το χαμόγελο. Για αυτό και εμείς, έστω και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, θα προσπαθήσουμε με τον διαγωνισμό που κάνουμε, να φέρουμε το αποκριάτικο κλίμα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια. Περιμένουμε τις συμμετοχές σας», το μήνυμα της Μαίρης Ιγγλέση, εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τον Πολιτισμό και προέδρου του
Δημοτικού Ραδιοφώνου.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.