Τοποθέτηση του Γιώργου Παπαδημητρίου για τη διαπλάτυνση της Λεωφόρου Ηρακλείου

0

Με ανακοίνωση τοποθετείται ο Γιώργος Παπαδημητρίου κατά της διοίκησης του δήμου Ηρακλείου Αττικής για την πολιτική της στο θέμα της διαπλάτυνσης της Λ. Ηρακλείου η όπου αναφέρει τα εξής:
«Επανειλημμένως θέσαμε ερωτήσεις, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις τεχνικές λεπτομέρειες της Λ. Ηρακλείου. Δεν μας προξενεί την παραμικρή εντύπωση το γεγονός ότι αγνοηθήκαμε.
Δε μας προκαλεί – ούτε στο ελάχιστο -εντύπωση το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος είχε δεσμευτεί να φέρει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας και να απαντήσει στις δεκάδες ερωτήσεις μας, κάτι το οποίο δεν έπραξε ποτέ.
Μας ενοχλεί πολύ όμως ότι ένα θέμα το οποίο ψηφίσαμε αρχικά στο πλαίσιο της συναίνεσης, όπως και άλλοι συνάδελφοι της Αντιπολίτευσης, να χρησιμοποιείται για την αποκλειστική προβολή των διοικούντων. Τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια!
Και μάλιστα με τρόπο απαξιωτικό για τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους!
Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε οτιδήποτε θεωρούμε θετικό για την Πόλη μας γιατί πιστεύουμε εμπράκτως στην παραγωγή θετικής πολιτικής. Η μικροπολιτική εκμετάλλευση, οποιασδήποτε πτυχής της δημόσιας ζωής, ανήκει μόνο στους Διοικούντες.
Θα επανέλθουμε για το θέμα αφού εξετάσουμε τις οριστικές μελέτες της διαπλάτυνσης της Λ. Ηρακλείου!»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.