Συνάντηση του Ν. Μπάμπαλου με τον ταξίαρχο Β. Ρόκκο για θέματα ασφάλειας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Βασίλη Ρόκκο, για να πραγματοποιήσουν τον απολογισμό της έως τώρα συνεργασίας Δήμου – Αστυνομίας, εξετάζοντας τα περιθώρια βελτίωσης των μέτρων που θα αυξήσουν το αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε, Δήμος και Διεύθυνση έχουν μια πολύ καλή συνεργασία σε αυτό το πρώτο τρίμηνο που ο κ. Ρόκκος έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, στο πλαίσιο το οποίο είχε συμφωνηθεί στην πρώτη συνάντηση του δημάρχου με τον ταξίαρχο τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «από τη μία η τόνωση της αστυνομικής παρουσίας, από την άλλη η επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η οργανωμένη φύλαξη των δημοτικών κτιρίων και των σχολείων φαίνεται να έχουν ρίξει τα νούμερα της παραβατικότητας, ειδικά στο κομμάτι των βανδαλισμών».

Ο Δήμαρχος και ο ταξίαρχος συμφώνησαν να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι περιπολίες της αστυνομίας σε όλες τις περιοχές της πόλης ώστε να υπάρχει πρόληψη της παράβασης και άμεση απόκριση στο κάλεσμα των Ηρακλειωτών, όταν αυτό χρειάζεται.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.