Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Π. Βλασσόπουλος, Κ. Κουτρούλης και Α. Τζίβα τοποθετήθηκαν για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο Ηράκλειο Αττικής  

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δημόσιες τοποθετήσεις τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ηρακλείου Αττικής “ΑΚΕΠ”, “Πνοή” και “Δίκτυο Πολιτών” ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο δήμο Ηρακλείου Αττικής και αν θα στηρίξουν τον Νίκο Μπάμπαλο ή τον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Π. Βλασσόπουλος: “Ας αποφασίσει ο κάθε Ηρακλειώτης ποιον θέλει δήμαρχο”
Δεν θα πάρει θέση υπέρ ή κατά κάποιου εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων  που μπαίνουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ και πρώην δήμαρχος της πόλης, Παντελής Βλασσόπουλος.
Αυτό είναι το συμπέρασμα με βάση το σχόλιό του στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Επικοινωνία 94fm» Δημοτικές Διαπλοκές, όπου ο κ. Βλασσόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά “ας αποφασίσει ο κάθε Ηρακλειώτης ποιον θέλει δήμαρχο την άλλη Κυριακή”.
Ακόμη ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει ενεργός και στην επόμενη περίοδο του δημοτικού συμβουλίου καθορίζοντας την στάση του για τυχόν συμμετοχή στην διοίκηση του Δήμου από τις συμφωνίες που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα επί του προγράμματος κάθε πλευράς.

Κ. Κουτρούλης: “Ψήφος κατά συνείδηση”
Για το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή της παράταξης Πνοή στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μίλησε στην ίδια εκπομπή ο επικεφαλής της, Κυριάκος Κουτρούλης.
“Απευθυνθήκαμε σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου με ένα λόγο ευθύ και ακέραιο, στηριζόμενο στις αρχές της διαφάνειας και εντιμότητας που διαπνέει την παράταξη μας. Από τη θέση της αντιπολίτευσης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στις ίδιες αρχές, με τις ίδιες θέσεις και προτάσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα μας και θα είμαστε κοντά στους συνδημότες μας σε όλες τις γειτονιές, καταγράφοντας και αναδεικνύοντας τα τοπικά προβλήματα. Όσον αφορά το Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, τα μέλη της παράταξης και οι συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, καλούνται να αποφασίσουν και να ψηφίσουν κατά συνείδηση για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου”, τόνισε ο κ. Κουτρούλης.

Α. Τζίβα: Ες… σήμερον τα σπουδαία
Στην συνεδρίαση της παράταξής που ηγείται, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, παρέπεμψε τις αποφάσεις για το ποιον θα στηρίξει στον 2ο γύρο των εκλογών για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών, Αιμιλία Τζίβα.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στις «Δημοτικές Διαπλοκές» η υποψήφια δήμαρχος σχολίασε το αποτέλεσμα του δικού της Συνδυασμού στην πρώτη Κυριακή, τονίζοντας ότι ο ελάχιστος χρόνος της προεκλογικής δραστηριότητας που είχε στην διάθεσή του το Δίκτυο Πολιτών αλλά και η αναστροφή του κλίματος στην κεντρική πολιτική σκηνή συντέλεσαν στην πτώση των ποσοστών της παράταξης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ