Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πρώτο κουδούνι στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής με σχολεία έτοιμα και λειτουργικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι υπηρεσίες του Δήμου δούλεψαν εντατικά όλο το καλοκαίρι ώστε στον σημερινό αγιασμό μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρουν φρεσκαρισμένους τους χώρους και λειτουργικές τις υποδομές προκειμένου να κυλήσει ομαλά η χρονιά.
Ενδεικτικά (καθώς θα ακολουθήσει αναλυτικός απολογισμός των εργασιών), τους προηγούμενους μήνες ο Δήμος προχώρησε στην μόνωση των σχολικών κτιρίων – που έχριζαν της σχετικής παρέμβασης – σε βαψίματα τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων, σε επισκευές προβληματικών σημείων, στην προμήθεια των υλικών που χρειάζονται για το μάθημα και τις δραστηριότητες ενώ, θυμίζουμε, ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του έργου μετατροπής των οδών έξω από τις εισόδους των δημοτικών και των νηπιαγωγείων της πόλης σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, με πράσινα παρτέρια, για να αναβαθμισθεί η εικόνα των σχολείων και, πρωτίστως, να εξασφαλισθεί η ασφαλής μετάβαση από και προς το σχολείο για τα παιδιά.
Ο Δήμος θα συνεχίσει να συντηρεί και να φροντίζει τα σχολικά κτίρια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς με προγραμματισμένα έργα αλλά και παρεμβάσεις αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών. Κορυφαίο όλων, η εργολαβία που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα για την ανάπλαση των αύλειων χώρων σε όλα τα νηπιαγωγεία του Δήμου με τη δημιουργία, ουσιαστικά, μιας μίνι παιδικής χαράς σε κάθε ένα από αυτά.

Νίκος Μπάμπαλος: Δουλεύουμε για να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά της πόλης
«Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε στον Δήμο με μεράκι και αγάπη για αυτή την στιγμή. Το πρώτο κουδούνι, που θα βρει τα παιδιά της πόλης μας σε σχολεία όμορφα, λειτουργικά, με άρτιες υποδομές. Τώρα η σκυτάλη περνάει στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς για να ετοιμάσουν τις νέες γενιές Ηρακλειωτών. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Καλή σχολική χρονιά», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος περιόδευσε στους αγιασμούς των σχολείων της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ