Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Πιστοποιητικό ISO 9001 για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής αναφορικά με τον προγραμματισμό και την εκτέλεση των έργων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ISO 9001:2015 για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας στο τομέα του προγραμματισμού και της εκτέλεσης έργων πιστοποιήθηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής από τον διεθνή οργανισμών πιστοποιήσεων Swiss Approval.

Με φάκελο που υπέβαλε στον οργανισμό και μετά από διεξοδικό έλεγχο των πεπραγμένων και των πρακτικών που ακολουθεί η δημοτική αρχή από τον σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση των τεχνικών της έργων, ο Δήμος κέρδισε την εν λόγω πιστοποίηση, που τον κάνει ακόμα πιο αξιόπιστο στην κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση αφορά τα εξής πεδία εφαρμογής:
• προγραμματισμός, σχεδιασμός, ωρίμανση, μελέτη, διενέργεια διαγωνισμών και αναθέσεων,
• παρακολούθηση και διαχείριση,
• υλοποίηση,
• πιστοποίηση φυσικού αντικειμένου,
• οικονομική διαχείριση αυτοχρηματοδοτούμενων και συγχρηματοδοτούμενων έργων.

«Επί των ημερών μας ο Δήμος έχει κατοχυρώσει μια αξιοπιστία η οποία, με τη σειρά της, καλλιεργεί την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε εδραιώσει όλα αυτά τα χρόνια με τους δημότες, η γνώμη των οποίων μετράει πάνω από όλα για εμάς. Είναι όμως πάντα χρήσιμο να υπάρχει και το θετικό πρόσημο από ανεξάρτητους οργανισμούς που σε διεθνές επίπεδο κάνουν αυτή τη δουλειά και πιστοποιούν ότι κάνουμε σοβαρό σχεδιασμό και προγραμματισμό, σωστή εκτέλεση των έργων και ορθή οικονομική διαχείριση των χρημάτων των δημοτών», επεσήμανε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ