Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ο πρώην δήμαρχος κ. Γρηγοριάδης εντάσσεται στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, καθώς ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στη θέση της παραιτηθείσας, Δέσποινας Καμπούρη, για να συμπληρώσει την δημοτική ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας. Η ορκωμοσία του Γιώργου Γρηγοριάδη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στις συνεδριάσεις μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν ο πρώτος δήμαρχος που εκλέχθηκε με την μεταπολίτευση, υπηρέτησε δε το δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες σε δύο διαφορετικές περιόδους.
Πλέον, με την είσοδο του κ. Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καταγράφει ένα ιδιότυπο… ρεκόρ. Όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες δήμαρχοι, από την μεταπολίτευση και έπειτα, είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου: τέσσερις στα έδρανα των συμβούλων της αντιπολίτευσης και ο νυν δήμαρχος της πόλης, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ