Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Μια αγαπημένη συνήθεια ετών συνεχίστηκε και φέτος στο Εικαστικό Εργαστήρι της Φιλλυρών

Δημοσιεύθηκε

στις

«Στο εργαστήρι που τα χρώματα, τα γέλια, οι πολιτικοί προβληματισμοί και οι κουβέντες μπλέκονται και γίνονται τέχνη! Ερχόμαστε κοντά και ασκούμε την υψηλότερη τέχνη: την τέχνη της ζωής…» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δελτίο τύπου από το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Ανέστη Πρωταίου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

Την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης και των καλεσμένων είχε ο Πασχάλης Γονατάς και όπως κάθε φορά, οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ., Νίκος Ρωμανός, οι υποψήφιοι βουλευτές του βορείου τομέα της Ν.Δ., Μαριάνθη Καφετζή και Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Παντελής Βλασσόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Πολυτίμη Λεονάρδου, ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο μαζί “, Γιώργος Παπαδημητρίου, και πολλοί νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι.

Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, Φάνης Παπαφάνης, και η Διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, Ξανθή Τσαφάκη, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, Κίμων Σακελαρίου, και επιφανείς δημότες, όπως ο Γιώργος Λαμπράκος, που όπως πάντα ήταν η ψυχή της παρέας, και ο Κώστας Φραγκούλης με το ωραίο κρασί του.

Το κομμάτι των εθελοντών του δήμου Ηρακλείου έκοψε ο Πέτρος Ελευθεριάδης σαν επικεφαλής.

Εκλεκτά και πλούσια εδέσματα ετοίμασαν με μεράκι η Σοφία και η Αλεξάνδρα, για να καλωσορίσουμε το 2020 όπως του αξίζει. Το φλουρί της πρώτης βασιλόπιτας έπεσε ανάμεσα στον Νίκο Ρωμανό και τον Νίκο Μπάμπαλο, ενώ το φλουρί της δεύτερης βασιλόπιτας έπεσε στη Μαριάνθη Καφετζή.

Τα δώρα επιμελήθηκαν η Όλγα Φουρνάρου, φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, και ο Ανέστης Πρωταίος.

Φέτος, η ημέρα της εκδήλωσης συνέπεσε με την ημέρα της εορτής των ερωτευμένων. Έτσι, τον όμορφο καλλιτεχνικό διάκοσμο του Εργαστηρίου, συμπλήρωσε η προσθήκη ερωτικών στολιδιών, που δημιούργησε ευχάριστη διάθεση σε όλους. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ζωγράφος Ανέστης Πρωταίος, «ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μας και ομορφαίνει τις στιγμές μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ