Με ασφάλεια “χτύπησε” το πρώτο κουδούνι στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής [Εικόνες]

0

Με τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών “χτύπησε” το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Από τις προηγούμενες ημέρες έχουν μοιραστεί στα σχολεία οι μάσκες που ετοίμασε ο Δήμος, τα φυλλάδια που τύπωσε για να ενημερώσει τα παιδιά πως θα τις χρησιμοποιούν σωστά, θερμομετρητές, αντισηπτικά, αλλά και τα θερμός που προμήθευσε το Υπουργείο Παιδείας και όλα αυτά σε καθαρές αίθουσες, χάρη στο προσωπικό καθαριότητας που προσελήφθη.

«Με αποστάσεις μεν, κοντά στα παιδιά μας δε στη σημερινή έναρξη μιας ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς που χρειάζεται την συνεισφορά όλων μας για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα πάντα, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα προετοιμάζοντας τα σχολεία, μοιράζοντας μάσκες και τα απαραίτητα υλικά, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, ώστε οι μαθητές να έχουν έγνοια μόνο τα μαθήματά τους.

Καλή χρονιά σε όλους, καλή δύναμη και ψυχραιμία. Ας εφαρμόσουμε τους κανόνες των ειδικών για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος..

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.