Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Κοντά στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας οι Εθελοντές Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της δράσης «Συγκέντρωση ειδών για τον Δήμο Μάνδρας» η κινητοποίηση των Δημοτών του Ηρακλείου Αττικής, των σχολείων και των λοιπών φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά των Εθελοντών της πόλης ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μια τεράστια ποσότητα υλικών .
Σχολεία όπως το 10ο και το 3ο Δημοτικό, δημότες και φορείς του Δήμου
έσπευσαν να φέρουν ό,τι θεώρησαν απαραίτητο για την περίσταση, καθώς και πολλά ρούχα και κλινοσκεπάσματα.
Ο Δήμος Μάνδρας δε δέχθηκε να πάρει ρουχισμό διότι υπήρχε ήδη μεγάλο πλεόνασμα, έτσι οι Εθελοντές τα χώρισε σε: βρεφικά, παιδικά, ανδρικά- εφηβικά, γυναικεία και φρόντισε να παραδοθούν σε ιδρύματα που τα έχουν άμεση ανάγκη.
Έτσι στις 21 Δεκεμβρίου 2017 με τη βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που παραχώρησε ένα φορτηγό, παρέδωσαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, είδη Καθαριότητας, είδη Προσωπικής Υγιεινής και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης .
Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαϊτειο» ρούχα που προορίζονταν για άτομα μεγάλης ηλικίας και κλινοσκεπάσματα και τέλος την ίδια μέρα παρέδωσαν ρούχα για εφήβους στη Στέγη Ανηλίκων Ν. Ιωνίας.
Μεγάλη ποσότητα παιδικών ρούχων παρέδωσαν στις 8 Ιανουαρίου 2018 στο Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» Κ.Α.Σ.Π., ενώ σύντομα θα προωθήσουν τα υπόλοιπα ρούχα στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (βρεφικά – παιδικά) και στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας (γυναικεία).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ