Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

“Ιταλική βραδιά” από το Τ.Τ. Ηρακλείου Αττικής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Δημοσιεύθηκε

στις

Για ένατη χρονιά, το Τοπικό Τμήμα Ηρακλείου Αττικής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργάνωσε μια ακόμα «Ιταλική βραδιά», μια καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια ετήσια εκδήλωση.

Η φετινή «Ιταλική βραδιά», που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίας Τριάδας Ηρακλείου Αττικής, την Κυριακή στις 26 Μαΐου 2024, τα είχε όλα: πληθωρικές ιταλικές γεύσεις, δροσιστικά ποτά, αγαπημένα ιταλικά ακούσματα, αλλά και τραγούδι από τις παιδικές φωνές του Κλάδου Πουλιών, στον δροσερό και φιλόξενο χώρο της Αγίας Τριάδας. Εκεί μαζεύτηκαν και φέτος νέοι και παλιοί φίλοι του Οδηγισμού για να τα πουν, να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις και να χαλαρώσουν με καλή παρέα.

Στην εκδήλωσή παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας την εκτίμησή του για το έργο του Τοπικού Τμήματος, καθώς και τη δέσμευση για άμεση επισκευή των μικρών τεχνικών προβλημάτων της Εστίας. Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη εκτίμηση από τα μέλη του Τμήματος.

Την εκδήλωσή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η κα Μαίρη Ιγγλέζη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαίρη Καραμπέτσου, Κυριάκος Ντόκος και Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου.

Το Τοπικό Τμήμα εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν έμπρακτα και αυτή τη χρονιά, για να πραγματοποιηθεί άλλη μία όμορφη Ιταλική βραδιά την τελευταία Κυριακή του Μάη.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (έτος ιδρύσεως 1932) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, υπαγόμενο στις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Οδηγών. Σύμφωνα με το Καταστατικό του αποτελεί Σωματείο μη κερδοσκοπικό με παιδαγωγικό, κοινωφελή και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει ως στόχο την εξωσχολική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Με σύγχρονα παιδαγωγικά και δημιουργικά προγράμματα που βασίζονται στους άξονες: Προσωπική Ανάπτυξη, Κοινωνική Συμμετοχή και Ζωή στη Φύση, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και ικανότητες και να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ