Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η 2η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου τα είχε όλα: Υποσχέσεις από τη διοίκηση – Αιχμές από την αντιπολίτευση

Δημοσιεύθηκε

στις

Αφιερωμένη στους Ηρακλειώτες μικρούς μεν αθλητές, με μεγάλες δε διακρίσεις, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διοργάνωσε και φέτος την 2η Γιορτή Αθλητισμού με στόχο αφενός να τιμήσει τους αθλητές που ξεχώρισαν στην διάρκεια της χρονιάς, αφετέρου να διευρύνει περαιτέρω τις σχέσεις συνεργασίας Δήμου και τοπικών αθλητικών συλλόγων, καθώς και των συλλόγων μεταξύ τους.
Καλεσμένοι στην όμορφη βραδιά, που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», οι παράγοντες, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των αθλητικών σωματείων του Ηρακλείου, από όλα τα αθλήματα.
Όλοι τιμήθηκαν, όλοι ξεχώρισαν αφού, όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, σημασία δεν έχουν μόνο οι νίκες και οι διακρίσεις, αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι στους αθλητικούς συλλόγους γίνεται δουλειά που βοηθά τα παιδιά να γίνουν, πάνω από όλα, σωστοί άνθρωποι.

Νίκος Μπάμπαλος: «Η στήριξη των αθλητικών σωματείων είναι σημαντική προτεραιότητα»
Όπως τόνισε ο δήμαρχος, ενώπιον των ανθρώπων του Αθλητισμού της πόλης, ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει στο μέτρο που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του όλα τα σωματεία και το έργο που γίνεται σε αυτά. Σε ότι αφορά τις αθλητικές υποδομές, ο δήμαρχος υπενθύμισε τις ενέργειες που έχει κάνει η παρούσα δημοτική αρχή για να αυξήσει τους αθλητικούς χώρους της πόλης. Συγκεκριμένα την πρωτοβουλία για την κατασκευή τεσσάρων νέων κλειστών γυμναστηρίων στο Ηράκλειο. «Συντάσσουμε μελέτη και υποβάλλουμε πρόταση για την χρηματοδότηση της κατασκευής ακόμα τεσσάρων κλειστών χώρων άθλησης, κλειστών γυμναστηρίων σε σχολεία της πόλης μας για να λύσουμε μια και καλή το πρόβλημα της στέγασης των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των συλλόγων» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Παντελής Βλασσόπουλος: «Καλές οι φιέστες και οι βραβεύσεις αλλά δεν αρκούν…»!
«Καλές οι γιορτές αθλητισμού, οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν και η σύσφιξη των σχέσεων του δήμου με τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα πιο χρήσιμο εάν μας δινόταν ο λόγος να αναπτύξουμε τις θέσεις μας για τον αθλητισμό και εάν συζητούσαμε εμπεριστατωμένα και με επιχειρήματα για την σοβαρή έλλειψη των αθλητικών υποδομών, την ανεπάρκεια των υφιστάμενων αθλητικών χώρων και την προβληματική κατανομή των ωρών μεταξύ των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας».
Αυτό ήταν το μήνυμα του επικεφαλής της ΑΚΕΠ και υποψήφιου Δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου κατά την έναρξη της 2ης Γιορτής Αθλητισμού.
Αφού συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες, που ξεχώρισαν στη διάρκεια της χρονιάς, τους γονείς τους, τους προπονητές και τους παράγοντες όλων των αθλητικών σωματείων του Ηρακλείου ο Παντελής Βλασσόπουλος πρότεινε να διεξαχθεί, σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου, μία ολοκληρωμένη συζήτηση για τα θέματα αθλητισμού της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ