Ηράκλειο Αττικής: Ηλεκτρονικά οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου και για κατόχους voucher

0

Διαδικτυακά μπορούν να πραγματοποιούν από φέτος τις εγγραφές των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και όσοι πήραν voucher μέσω του σχετικού προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής).

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα irakliovoucher.publicota.gr οι ενδιαφερόμενοι, αφού δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας το email τους, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα και επισυνάπτοντας το αρχείο του voucher που τους αντιστοιχεί. Μάλιστα, ειδικά για αυτή τη χρονιά, οι εγγραφές των παιδιών μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση» θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Η διορία για την υποβολή των vouchers είναι έως τις 2 Σεπτεμβρίου, όμως θα ήταν πλέον ωφέλιμο οι γονείς να μπουν στην πλατφόρμα και να συμπληρώσουν την αίτησή τους το
συντομότερο δυνατό καθώς με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής των ωφελούμενων από το πρόγραμμα, θα μπορέσουν, ακολούθως, να κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα και σε όσους έχουν πραγματοποιήσει συμβατική εγγραφή, θυμίζουμε επίσης ηλεκτρονικά, από τις αρχές του καλοκαιριού.

«Δεν πρέπει, βέβαια, να υπάρχει ανησυχία καθώς χάρη στις ενέργειες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και την κατασκευή δύο καινούργιων παιδικών σταθμών τα τελευταία χρόνια, έχουμε αυξήσει τις υποδομές μας έτσι ώστε, όχι μόνο να προσφέρουμε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον στα παιδιά για τα πρώτα τους σχολικά βήματα, αλλά και να μην μένει πλέον κανένα εκτός βρεφονηπιακών σταθμών είτε συμμετέχει μέσω τους προγράμματος επιδότησης τροφείων, είτε θέλει να έρθει στην «οικογένειά» μας μέσα από την παραδοσιακή εγγραφή», δηλώνει σχετικά ο Δήμαρχος, Ν. Μπάμπαλος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.