Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλεια 2019:  Ξεκινά το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο πάρκο της οδού Πεύκων 50 (απέναντι από το συγκρότημα του 1ου Λυκείου) αρχίζει το πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. «Για έξι μέρες γνωστοί καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου, οι νέοι από τα σχολεία της πόλης και παιδιά από όλη την Αττική, ανεβαίνουν στην σκηνή των Ηρακλείων για να καλωσορίσουν μελωδικά και ρυθμικά τη νέα περίοδο μετά το καλοκαίρι», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, ενώ τα φετινά “Ηράκλεια” στηρίζουν ενεργά τα μέλη του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 21.00 – Δάκης, Monsieur Minimal & Ανδριάννα Μπάμπαλη
Ο Δάκης, ο Monsieur Minimal, η Ανδριάννα Μπάμπαλη και η 5μελης ορχήστρα τους μας ταξιδεύουν σε μια υπέροχη και ρομαντική βραδιά του Σεπτέμβρη, με τραγούδια από την δεκαετία του 60, 70, 80 αλλά και του σήμερα στην ρετρό και vintage διάθεση, σε ένα πάντρεμα της παλιάς με τη νέα pop.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 21.00 – Σχολικό Πάρτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ για ένα ξέφρενο πάρτι για τους μαθητές της πόλης (και όχι μόνο), με τις μεγάλες του επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 20.30 – Mamma Mia! Από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής
Η παράσταση θρύλος με τα τραγούδια των ABBA που ύμνησε την Ελλάδα, μοναδικά ερμηνευμένη από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής. Μετά την επιτυχία που είχαν τα παιδιά ανεβάζοντας το μιούζικαλ στα φετινά Σχολικά Δρώμενα, επανέρχονται ακόμα πιο δυναμικά στα Ηράκλεια θέλοντας να ξεσηκώσουν τον κόσμο.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 21.00 – Φωτεινή Βελεσιώτου (μαζί της ο Σωτήρης Μπάλλας)
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια κάνοντας στάση στα Ηράκλεια ερμηνεύοντας τις «Μέλισσες», τα «Διόδια», την «Στάχτη», που την έκαναν γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό, κομμάτια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά αλλά και τραγούδια από το λαϊκό ρεπερτόριο σπουδαίων συνθετών όπως ο Πάνου, ο Καλδάρας, ο Ζαμπέτας κ.α. Δίπλα της ο νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 21.00 – Ζαχαρίας Καρούνης & Σαββέρια Μαργιολά
Ο Ζαχαρίας και η Σαββέρια ανεβάζουν το κέφι με λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς ρυθμούς. Γνωστά τραγούδια από τα παλιά και τα νέα μας γλέντια, σε μια βραδιά που είναι… απαραίτητο και αναπόφευκτο να συμμετέχει τραγουδώντας και το κοινό.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 20.00 – Μένουμε πάντα παιδιά
Μουσική παράσταση με τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο μοναδικά ερμηνευμένα από παιδικές χορωδίες και δημοτικά ωδεία με την στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες: Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας, Αγ. Άννης Περιστερίου, 18ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Παλλήνης και το Τμήμα Λαϊκών Οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο ηθοποιός Αντώνης Χατζής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ