Επικείμενη επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλα τα δημοτικά κτίρια και σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Τις προοπτικές για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου εξέτασαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και οι υπεύθυνοι της ΕΔΑ Αττικής.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος κατά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τους Υπευθύνους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Γιάννη Ντρούκα & Χρήστο Χασαπόπουλο ζήτησε και έγινε αποδεκτό από την εταιρεία στην επικείμενη επέκταση του δικτύου, όλα τα δημοτικά κτίρια αλλά και τα σχολεία του Δήμου να συνδεθούν με το φυσικό αέριο.
Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής εξέφρασε την άποψη ότι το φυσικό αέριο ως εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης θα μπορεί να προσφέρει, σε όσους Ηρακλειώτες το επιλέξουν, θέρμανση με οικονομικότερο τρόπο.
Για αυτό ζήτησε από την εταιρεία να ενημερωθεί επισήμως για την επέκταση του Δικτύου στην πόλη του Ηρακλείου ώστε ο Δήμος να εκπονήσει έναν σχεδιασμό τεχνικών έργων που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους Ηρακλειώτες επιλέξουν για θέρμανση το φυσικό αέριο να μπορούν να ενταχθούν εύκολα και γρήγορα στο δίκτυο και συζητήθηκε η παραχώρηση χώρου για εγκατάσταση σταθμού διανομής.
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας από την πλευρά τους τόνισαν ότι όσοι δημότες του Ηρακλείου ενδιαφέρονται να βάλουν φυσικό αέριο στο σπίτι τους ή στην επιχείρηση τους το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταθέσουν μια αίτησή στην Εταιρία.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.