Δωρεάν tablets για τους μικρούς μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Ενισχύθηκε και για τους μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων η τηλεκπαίδευση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Ο Δήμος μοίρασε περίπου 130 tablets προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Όπως έκανε τους προηγούμενους μήνες για τα γυμνάσια και τα λύκεια, έτσι και τώρα, ο Δήμος διαθέτει τα tablets στις διευθύνσεις των σχολείων και εκείνες, με τη σειρά τους, στις οικογένειες των παιδιών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα tablets είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο που δόθηκε και στα μεγαλύτερα παιδιά, με ικανό επεξεργαστή και οθόνη 10 ιντσών για να μπορούν οι μαθητές να παρακολουθούν άνετα το μάθημα.

«Είχαμε προετοιμαστεί δημιουργώντας απόθεμα σε tablets για την περίπτωση που θα έκλειναν ξανά όλα τα σχολεία, όπερ και εγένετο. Έτσι, με την ανακοίνωση των νέων μέτρων προχωράμε στην άμεση διανομή τους στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης μας (γυμνάσια και λύκεια έχουν πάρει ήδη) προκειμένου να διευκολύνουμε το μάθημα, να βοηθήσουμε στη νέα καθημερινότητα των οικογενειών του Ηρακλείου. Παραμένουμε δε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», το σχόλιο της Ασημίνας Παναγιωτακοπούλου, προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.