Δωρεάν σύνδεση με φυσικό αέριο για άλλα 3 σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Ακόμα τρία σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου βάσει της συμφωνίας του με την Εταιρία Διανομής Αερίου για την σταδιακή, δωρεάν σύνδεση όλων των σχολικών και των δημοτικών κτιρίων.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το 4ο Γυμνάσιο, το 4ο Λύκειο και το Ειδικό Σχολείο, τα οποία μπαίνουν και αυτά στη λίστα ανάμεσα σε εκείνα που έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο.

Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, υπέγραψε την σχετική σύμβαση με την Εταιρία για να προχωρήσουν στο επόμενο διάστημα τα έργα προέκτασης του φυσικού αερίου και, ακολούθως, η σύνδεση των σχολείων μέσα στο επόμενο σχολικό έτος.

Παράλληλα, με την επέκταση του φυσικού αερίου, και οι κάτοικοι μεγαλύτερου κομματιού της πόλης θα έχουν στην διάθεσή τους περισσότερες επιλογές για τον τρόπο θέρμανσης των χώρων τους.

«Διεκδικήσαμε και πετύχαμε να συνδέσουμε δωρεάν όλα τα κτίρια του Δήμου μας με το φυσικό αέριο, για να κάνουμε οικονομία στο δημοτικό χρήμα, για να χρησιμοποιούμε ενέργεια φιλικότερη στο περιβάλλον. Ειδικά για τα σχολεία μας, για τα παιδιά μας στόχος είναι να παρέχουμε καλύτερες συνθήκες, πιο ζεστές αίθουσες μεταφορικά πλέον και κυριολεκτικά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπάμπαλος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.