Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Διατροφή και Covid-19: Ο διαιτολόγος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δίνει online συμβουλές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποια είναι η κατάλληλη δίαιτα μέσα στην καραντίνα; Ποιες τροφές θωρακίζουν το ανοσοποιητικό; Ποιες βοηθάνε στο άγχος;

Ο εθελοντής διαιτολόγος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Χρήστος Σταυρόπουλος θα βρίσκεται online την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 19.00 για να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα διατροφής την περίοδο της καραντίνας.
Οδηγίες
Μπαίνετε στην ειδική σελίδα του Δήμου στο facebook Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Υγεία & Πρόνοια και στέλνετε μήνυμα με το ερώτημά σας. Μέσα στο διάστημα των δύο παραπάνω ωρών ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα απαντάει επί τόπου σε όποια απορία, ενώ εκείνες που δεν προλάβει να απαντήσει ή σταλούν σε κάποια άλλη στιγμή, θα απαντηθούν σε επόμενη φάση, το συντομότερο δυνατό.
Εξάλλου, στην σελίδα οι πολίτες μπορούν να στείλουν οποτεδήποτε και οποιοδήποτε ερώτημά τους έχει να κάνει με την υγεία, την πρόνοια και τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
«Είναι ένα ακόμα εργαλείο αμφίδρομης και άμεσης επικοινωνίας για να μπορούμε να απαντάμε στις απορίες των συμπολιτών μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ