Ηρακλείου Αττικής
Διατροφή και Covid-19: Ο διαιτολόγος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής δίνει online συμβουλές
Ποια είναι η κατάλληλη δίαιτα μέσα στην καραντίνα; Ποιες τροφές θωρακίζουν το ανοσοποιητικό; Ποιες βοηθάνε στο άγχος;
Ο εθελοντής διαιτολόγος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Χρήστος Σταυρόπουλος θα βρίσκεται online την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 19.00 για να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα διατροφής την περίοδο της καραντίνας.
Οδηγίες
Μπαίνετε στην ειδική σελίδα του Δήμου στο facebook Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Υγεία & Πρόνοια και στέλνετε μήνυμα με το ερώτημά σας. Μέσα στο διάστημα των δύο παραπάνω ωρών ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα απαντάει επί τόπου σε όποια απορία, ενώ εκείνες που δεν προλάβει να απαντήσει ή σταλούν σε κάποια άλλη στιγμή, θα απαντηθούν σε επόμενη φάση, το συντομότερο δυνατό.
Εξάλλου, στην σελίδα οι πολίτες μπορούν να στείλουν οποτεδήποτε και οποιοδήποτε ερώτημά τους έχει να κάνει με την υγεία, την πρόνοια και τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
«Είναι ένα ακόμα εργαλείο αμφίδρομης και άμεσης επικοινωνίας για να μπορούμε να απαντάμε στις απορίες των συμπολιτών μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.
[banner id=”143190″]
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν