Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διαδικτυακό “ραντεβού” με το Νίκο Μπάμπαλο για τους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαδικτυακή συνάντηση (χωρίς ραντεβού) με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι πολίτες την Τετάρτη 14 Απριλίου.

Από τις 18.00 έως τις 20.00 ο Νίκος Μπάμπαλος θα βρίσκεται στο «δωμάτιο» τηλεδιασκέψεων του Δήμου προκειμένου να υποδέχεται όποιον πολίτη θέλει να καταθέσει τις ερωτήσεις, τις προτάσεις ή τα παράπονά του.

Η τηλεδιάσκεψη γίνεται μέσω της πλατφόρμας webex meet με σύνδεσμο που οι πολίτες θα βρουν στα social media και το site του Δήμου iraklio.gr. Δεν απαιτείται προεγγραφή, απλά είσοδος κατά το παραπάνω διάστημα (18.00 – 20.00).

«Ένα χρόνο τώρα η πανδημία μας έχει στερήσει την καθημερινή και αυθόρμητη επαφή με τους πολίτες. Βέβαια, εξακολουθούμε να μιλάμε τηλεφωνικά ή με διαδικτυακές συναντήσεις με τον κάθε Ηρακλειώτη που θέλει να μας υποβάλει το ζήτημά του. Αυτή τη φορά περιμένω τους φίλους συμπολίτες χωρίς ραντεβού, να τα πούμε όπως παλιά, όπως ξέρουμε, όπως είχαμε μάθει να μιλάμε, έστω και μέσα από την οθόνη. Με την ευχή σύντομα να ξαναβρεθούμε στον δρόμο, στις πλατείες, στα καφέ», το σχόλιο του δημάρχου.

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ