Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δείτε ποιο θα είναι το θέμα της επόμενης διάλεξης του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το θέμα της επόμενης διάλεξης του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα είναι η «Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» με ομιλήτρια την Βίκυ Τσιανίκα, δημοσιογράφο, σύμβουλο ψυχικής υγείας και θεατρολόγο, η οποία δίνει ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την συνάντηση την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Μέσα από μια διαδραστική διαδικασία, η Βίκυ Τσιανίκα θα αποκαλύψει τεχνικής με τις οποίες μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να κατακτήσουμε τεχνικές επικοινωνίας που θα ενισχύσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται πως για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Κύκλου δεν απαιτείται πρότερη δήλωση παρουσίας. Σε αυτόν το αρχικό στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα της συνάντησης και να δηλώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους. Φυσικά, η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν κάποιος ή κάποια δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια συνάντηση για την οποία ενδιαφερόταν, μπορεί να βρει μαγνητοσκοπημένες όλες τις μέχρι τώρα διαλέξεις στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, ενότητα Προγράμματα, ακολούθως Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ