Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Γ. Παπαδημητρίου: “Δεν θα επιτρέψουμε να φορτώσουν στους εργαζόμενους τις ευθύνες της δημοτικής αρχής για τα καύσιμα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”, Γ. Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος σχολιάζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου αναφέροντας τα εξής:

“Στο δημοτικό συμβούλιο της 21.04.2021 απαντώντας στις εύλογες ερωτήσεις για την υπόθεση της προμήθειας καυσίμων από οχήματα του Δήμου μας με αμφιλεγόμενο τρόπο, ο κ. Μπάμπαλος επέρριψε την ευθύνη στους εργαζόμενους.

Αντί να αναλάβει την ευθύνη που αναλογεί και στον ίδιο και στη διοίκησή του, βρίσκει ως “αποδιοπομπαίο τράγο” τους εργαζόμενους.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος τρόπος προμήθειας καυσίμων δεν θα μπορούσε να γίνεται εν αγνοία της διοίκησης. Η ολιγωρία της διοίκησης του κ. Μπάμπαλου που οδήγησε στην ανυπαρξία ενεργής σύμβασης το ίδιο διάστημα, δείχνει ότι το γεγονός δεν είναι τυχαίο.

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι ως προκάλυψη των ευθυνών της δημοτικής αρχής και του κ. Μπάμπαλου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ