Απαλλαγή τροφείων για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηρακλείου Αττικής

0

Την απαλλαγή των οικογενειών του Ηρακλείου, τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, από την υποχρέωση καταβολής τροφείων για Μάρτιο και Απρίλιο αποφασίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, προαναγγέλλει την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, τη Δευτέρα 6 Απριλίου, προκειμένου να ληφθεί η εν λόγω απόφαση.

Ο δήμαρχος δήλωσε: «Προτεραιότητά μας αυτές τις ημέρες είναι να θωρακίσουμε τη Δημόσια Υγεία, να προστατεύσουμε την πόλη. Παράλληλα, όμως, πρέπει να πάρουμε μέτρα που θα ελαφρύνουν τις οικογένειες του Δήμου. Έδωσα οδηγίες την Δευτέρα να συγκληθεί το ΔΣ του ΟΠΑΚΜ και να ορίσει την απαλλαγή από τα τροφεία των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, για το διάστημα από την στιγμή που σταμάτησαν να λειτουργούν έως και τέλος Απριλίου. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα καθορίσουμε τις επόμενες αποφάσεις μας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, ό,τι είναι σωστό για τους συμπολίτες μας».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.