Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Αλλάζει το φοιτητικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με περισσότερες στάσεις και αλλαγή αφετηρίας διευρύνεται το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την καθημερινή μεταφορά των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη ώστε να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τις νέες και τους νέους.

Από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου το λεωφορείο θα ξεκινά στις 8.00 το πρωί έχοντας νέα αφετηρία τον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης επί της οδού Μελίνας Μερκούρη. Ακολούθως, θα κάνει δύο στάσεις: στη λεωφόρο Πλαπούτα στο ύψος του 5ου Γυμνασίου (δίπλα στο περίπτερο) και στον κόμβο της λεωφόρου Ηρακλείου με την Αττική Οδό, ώστε να πάρει, έπειτα, πορεία προς του Ζωγράφου μέσω της Αττικής Οδού.
Οι φοιτητές που κάνουν χρήση του δρομολογίου πρέπει να προσέξουν να βρίσκονται εγκαίρως στις καθορισμένες στάσεις καθώς, πλέον, μετά την αφετηρία (όπου θα υπάρχει μια δόκιμη σε χρόνο αναμονή πριν τις 8.00), από τα υπόλοιπα δύο σημεία το λεωφορείο θα διέρχεται, θα επιβιβάζει και θα συνεχίζει το δρομολόγιο ώστε να τηρηθούν οι χρόνοι μετάβασης στον προορισμό. Πρακτικά προτείνεται οι επιβάτες φοιτητές να είναι οπωσδήποτε έως τις 8.00πμ στην αφετηρία και από τις 8.00πμ έως τις 8.05πμ στις δύο στάσεις.
«Διευρύνουμε το δρομολόγιο για την μεταφορά των φοιτητών του Δήμου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερο και περισσότερους από τις νέες και τους νέους της πόλης μας. Θέλουμε να κάνουμε την καθημερινότητα των παιδιών πιο εύκολη, ώστε να μπορέσουν να επικεντρωθούν καλύτερα στις σπουδές τους. Στόχος μας στο μέλλον, όταν θα το ευνοήσουν οι συνθήκες, να μπορέσουμε να καλύψουμε με περισσότερες διαδρομές και τα άλλα ιδρύματα. Έως τότε ιεραρχούμε και δίνουμε λύση εκεί που δεν υπάρχει πρόσβαση με μέσα σταθερής τροχιάς», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.
Το ειδικό δρομολόγιο της μεταφοράς των φοιτητών λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή τηρώντας το ημερολόγιο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να εκδώσουν το σχετικό πάσο επιβίβασης μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στο γραφείο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου) από τις 8.00 έως τις 13.00 κρατώντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά: αντίγραφο εγγραφής της σχολής τους (φωτοτυπία), μια φωτογραφία και έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλου οργανισμού που να αποδεικνύεται η κατοικία στο Ηράκλειο.
Προσοχή: το πρόγραμμα αφορά κατοίκους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και μόνο.
Συμβουλεύονται οι φοιτητές να επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr για τυχόν ανακοινώσεις αλλαγών ή έκτακτων συνθηκών στη λειτουργία του δρομολογίου.
Τηλέφωνα για περαιτέρω πληροφορίες: 2132000105 και 2132000221

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ