Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Αιμιλία Τζίβα: “Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη σκυτάλη… Ζητάμε την εντολή να το κάνουμε…”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με προεκλογική διάθεση η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κα Αιμιλία Τζίβα, ανοίγει την εβδομάδα επικοινωνώντας με τους πολίτες του Ηρακλείου, εκφράζει κάποιες σκέψεις αλλά και διαπιστώσεις της, μετά από βόλτα στην πόλη. Δηλώνει παρόν, καλώντας τους κατοίκους να συστρατευθούν μαζί της για την επόμενη διαφορετική ημέρα. Δίνοντας το στόχο της, κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, περπατήσαμε στην πλατεία του Ηρακλείου Αττικής με μέλη του Δικτύου πολιτών. Μέρα τη μέρα βλέπουμε την ανάγκη του κόσμου για κάτι καινούργιο στην πόλη μας.
θα είναι άδικο -και δε μου ταιριάζει να αδικώ κανέναν- να μην παραδεχτώ ότι την τελευταία εικοσαετία έχουν γίνει διάφορα πράγματα από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές που έχουν περάσει στο Ηράκλειο.

Πράγματα όμως δυστυχώς πανομοιότυπα, τις περισσότερες φορές έχοντας τη λογική της συνδιαλλαγής ή του… “αφού είσαι δικός μου θα σου φέρω πιο εύκολα τον κάδο κοντά στο σπίτι σου ή θα πάρω κάποιαν από την οικογένειά σου για σύμβαση 2 μηνών, ή θα σου ξαναφτιάξω το πεζοδρόμιο.. και τόσα μα τόσα τέτοια παραδείγματα” διοικήσεων που απευθύνονται κυρίως στις κλειστές ομάδες των ψηφοφόρων τους.

Αυτό που δεν υπήρξε ποτέ είναι ένας κεντρικός σχεδιασμός που αφορά όλους τους πολίτες, που βελτιώνει την καθημερινότητά τους και που δε ζητά ανταλλάγματα.
Σε αυτό εμείς σίγουρα διαφέρουμε.

Την επόμενη μέρα που θα μας βρει στο τιμόνι του Δήμου, θα είμαστε εκεί για όλους τους πολίτες και όχι μόνο αυτούς που μας ψήφισαν.
Εμείς την ταυτότητά μας , δεν την κρύβουμε και είναι προοδευτική. Το ψηφοδέλτιό μας όμως είναι Δημοτικό και δεν έχει κομματικά χαρακτηριστικά και στεγανά.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς συνδημότες μας και τους κατοίκους του Ηρακλείου και τους καλούμε να συστρατευθούν στη λογική της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας, της διαφάνειας, της καλυτέρευσης της καθημερινότητάς, της διευκόλυνσης της πρόσβασης στις υπηρεσίες του Δήμου, στην ίση μεταχείριση, στην τήρηση της νομιμότητας, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην τοπική ανάπτυξη, στην ηλεκτρονική διαβούλευση, στο κάλεσμα των Νέων να προσφέρουν με τις φρέσκιες ιδέες τους…

Στόχος μας να δικαιώσουμε με τη συνέπειά μας όσους σταθούν κοντά μας και με το ήθος μας να φέρουμε κοντά μας αυτούς που μας αμφισβητούν.

Είμαστε Έτοιμοι να πάρουμε τη σκυτάλη
Ζητάμε την Εντολή να το κάνουμε

Πρώτο ανοιχτό κάλεσμά μας την
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 7μ.μ.
στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου
στην οδό Κουντουριώτου και Νεότητας
Με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, θα μας τιμήσουν και θα τραγουδήσουν
η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ, και οι SPUTNIK BAND

ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΖΙΒΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ