Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Άσφαλτος ο… θησαυρός στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Αδέσμευτης Κίνησης Ενεργών Πολιτών, Πασχάλης Γονατάς, πραγματοποίησε αυτοψία στους δρόμους που γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών εκτελεί εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών.

Από την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη έργου διαπιστώθηκε ότι ο Δήμος γνώριζε εδώ και καιρό για τους δρόμους που θα πραγματοποιηθούν εργασίες. Ωστόσο σε αρκετούς δρόμους οι προγραμματισμένες εργασίες αναστέλλονται μέχρι τις εκλογές γιατί οι δρόμοι αυτοί μόλις ασφαλτοστρώθηκαν.
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι η Αγίου Σπυρίδωνος και η Ελπίδος, όπου οι εργασίες σταμάτησαν πριν την Κολοκοτρώνη γιατί την βρήκαν ασφαλτοστρωμένη, ενώ στην Αλεξάνδρου Διάκου δεν ξεκίνησαν καθόλου γιατί την προγραμματισμένη μέρα των εργασιών γινόταν ασφαλτόστρωση.
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος είχε ενημερώσει με δελτίο τύπου (22/2/2019) ότι «Για να αποφευχθεί το «ράβε ξήλωνε» ο Δήμος έχει επικοινωνήσει το προηγούμενο διάστημα με τις εταιρίες κοινής ωφέλειας και τηλεπικοινωνιών που κάνουν χρήση του υπεδάφους ώστε να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση των όποιων εκκρεμοτήτων που έχουν σε εργασίες και έτσι να μην χρειαστεί ξανά να παρέμβουν στους δρόμους που θα ασφαλτοστρώσει ο Δήμος.»
Στην ανακοίνωση της ΑΚΕΠ σημειώνεται: “Φυσικά μετά τις εκλογές το «ράβε ξήλωνε» θα συνεχιστεί γεμίζοντας κακοτεχνίες δρόμους που μόλις είχαν ασφαλτοστρωθεί… Αλλά μην στεναχωριέστε θα πουν «κάποιοι» δεν τα πλήρωσε τα χρήματα ο Δήμος αλλά η Περιφέρεια… σε κάθε περίπτωση όμως, πάλι εμείς τα πληρώνουμε.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ