Νέα rapid tests την Κυριακή 31/1 στην Ηλιούπολη

0

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, από τις 10:00 έως τις 15:00, θα επαναληφθεί ο μαζικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid tests», που διακόπηκε εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών.

Ένα από τα δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα εξετάζει κατά προτεραιότητα τους εκπαιδευτικούς της πόλης.Όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να υποβληθούν στον έλεγχο, που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε πεζούς.

Διευκρινίζεται ότι όποιος θα συμμετέχει πρέπει:

  • Να έχει στείλει πριν την προσέλευσή του μήνυμα sms στο «13033» με κωδικό μετακίνησης «1».
  • Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.
  • Να έχει φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία και να προσέλθει στην πλατεία πεζός.

Η Τεχνική Υπηρεσία θα επιμεληθεί για την τοποθέτηση στεγάστρου προστασίας και η Δημοτική Αστυνομία, δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές θα φροντίσουν για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της δράσης, με τήρηση όλων των οδηγιών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κλπ.)

Επισημαίνεται ότι στην πρόσφατη διακοπείσα δράση εξετάστηκαν συνολικά 125
πολίτες και βρέθηκε μόνο ένα θετικό δείγμα.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.