Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Το μήνυμα του Δημάρχου Βασίλη Θώδα για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα στους πολίτες για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» έστειλε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Ο κ. Θώδας αναφέρει στη δήλωσή του: «Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους”, θέλω να στείλω ένα μήνυμα, αυτονόητο μεν, αναγκαίο δε, διότι σε μία εποχή σύγχυσης και τα αυτονόητα πρέπει να τα λέμε και να τα επαναλαμβάνουμε.
Στα ναρκωτικά δεν υπάρχει happy end. Το τέλος είναι πάντα επώδυνο και το κόστος μεγάλο, πολλές φορές η ίδια η ζωή, η οποία, με όλες τις δυσκολίες της, είναι πολύτιμη για να τη φθείρουμε και να τη βάζουμε σε κίνδυνο με δική μας επιλογή.
Υπάρχουν δρόμοι στους οποίους μπορούμε και πρέπει να στρεφόμαστε και να στρέφουμε τα παιδιά μας, τους νέους της πατρίδας μας. Δρόμοι δημιουργίας, αναζήτησης και εξέλιξης που οδηγούν μακριά από τις κάθε είδους εξαρτήσεις.
Η πραγματική ελευθερία βρίσκεται στον αγώνα για να κάνουμε τη ζωή μας και τη ζωή των αγαπημένων μας καλύτερη. Πολλές φορές μέσα από αντιξοότητες αλλά ο στόχος πρέπει να είναι να παραμείνουμε όρθιοι.
Συνάνθρωποί μας που έπεσαν στη παγίδα των ναρκωτικών, βρίσκουν τη δύναμη και σηκώνονται, επανέρχονται πλήρως και κλείνουν πίσω τους οριστικά την πόρτα των θανάσιμων ψευδαισθήσεων, στέλνοντας ίσως την πιο ηχηρή προειδοποίηση: “Δεν υπάρχει λόγος να περάσετε και εσείς αυτό. Δεν αξίζει.”
Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών είναι ένας αγώνας κοινός με κοινό στόχο την εξάλειψή τους από την κοινωνία μας ώστε να την κάνουμε πιο ασφαλή για όλους και κυρίως για τις νέες γενιές.
Μείνετε μακριά από αυτά που ανοιχτά απειλούν το ανεκτίμητο δώρο της ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ